Війна в Україні буде довгою: Генерал Бундесверу у відставці назвав головну умову припинення вогню

Війна між Росією та Україною буде довгою. Припинення вогню настане тільки тоді, коли обидві сторони будуть переконані в тому, що вони домоглися того, чого хотіли. Таку думку озвучив генерал бундесверу у відставці Удо Ойліг в інтерв'ю DW, передають Патріоти України.

"Це буде довга війна. І я не бачу жодних шансів на те, щоби на даний момент можна було б досягти припинення вогню", - сказав він. На думку Ойліга, війна закінчиться лише тоді, коли сторони досягнуть бажаної мети.

"Для української сторони це збереження і захист територіальної цілісності країни в максимально можливій мірі, для Росії - усвідомлення того факту, що завоювання та нові дії російської армії ведуть не до успіху, а до досить значних людських і матеріальних втрат", - пояснив військовий.

На думку Ойліга, якщо баланс результатів з обох сторін призведе до того, що російська армія перестане бачити навіть віддалено досяжними свої цілі, тоді настане момент, коли можна буде думати про припинення вогню. "Українська армія, за моєю оцінкою, не піде на припинення вогню, якщо для цього треба буде пожертвувати великою частиною території країни", - додав військовий.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...