"Війна війною, а бенкет за розкладом": ​Як "слуги" злетілись на день народження Єрмака в "Синьогорі" (відео)

"Слуги" злетілись на день народження Єрмака. Резиденція президента в "Синьогорі", маєток, все як має бути. Нагадаю, це 21 листопада: "вагнергейт" в розпалі, країна завмерла в очікуванні масштабної енергетичної кризи і блекауту, США і Європа "надзвичайно занепокоєні" підтягуванням до кордонів України військ і озброєння РФ", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Але навіть в такому кризовому графіку Зеленський знайшов час злітати до Гути погуляти на дні народження найближчого соратника. "Війна війною, а бенкет за розкладом".

Місцеві кажуть, що Зеленському дуже подобається карпатська резиденція, він регулярно, що кілька тижнів, її відвідує. Іноді й на гелікоптері добирається.
==
Це один з тих моментів, за які "прості виборці" починають ненавидіти тих, кого голосно підтримували (а не просто перестають підтримувати). І виборці Зеленського винятком не є.
З одного боку, відверта брехня у 2019 про "чесного простого хлопця". З іншого - відверто розкішне життя. Реакція виборців Зеленського буде емоційною і слабко передбачуваною".

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....