"Війна вже перекинулася на територію РФ": Експерт назвав передумови до повалення Путіна

Війна вже перекинулася на територію Росії. Все йде до того, що Путіна повалений силою. Про це в чаті на Главреді заявив економіст, старший науковий співробітник Центру політики безпеки у Вашингтоні, президент Інституту економічного аналізу Андрій Ілларіонов, передають Патріоти України.

"Якоюсь мірою війна вже зачіпає окремі населені пункти в Росії. Зокрема, подібні повідомлення були з Міллерово, Бєлгорода, і вони будуть множитися, це неминуче", - зазначив експерт. За його словами, війна неминуче супроводжуватиме розгром російських частин.

"Після цього розгрому війна може набути непередбачуваного характеру. Який - ми цього навіть передбачити не можемо. Це можуть бути не тільки національні або етнічні кордони на території самої Росії, а й інші. Цілком очевидно, що нинішній правлячий в Росії режим повинен піти. Також очевидно, що він не може піти без силового впливу", - підсумував Ілларіонов.

Один танк ЗСУ - один постріл: Опубліковано фрагмент бою, як було зупинено колону бронетехніки РФ під Урожайним

неділя, 5 травень 2024, 17:30

У районі села Урожайне Донецької області бійці 58-ї бригади ЗСУ одним пострілом із танка зупинили ворожий штурм. На позиції ЗСУ наближалися три одиниці броньованої техніки ворога, передають Патріоти України з посиланням на телеграм-канал 58-ї окремої м...

Чи дійсно Росія готує наступ на Сумщину та Харківщину: Гетьман оцінив ризики і дав прогноз

неділя, 5 травень 2024, 17:28

Військовий аналітик Олексій Гетьман вважає, що окупаційна армія Росії, попри зовнішні ознаки підготовки до наступу на Сумську та Харківську області, немає реальних ресурсів для реалізації таких планів. Про це він розповів в ефірі телеканалу FREEДОМ, ...