"Війна з Україною буде визнана злочинною": Цимбалюк розповів про настрої в Кремлі

Зараз в російській еліті немає тенденції до бунту проти президента Володимира Путіна. Однак все може швидко змінитися. Про це на своєму каналі в YouTube заявив відомий український журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України.

"Якщо і буде революція, то ці процеси очолять не люди, які виходять на вулицю, а менеджери середньої політичної ланки і вище. Далеко не всі в захваті від цієї військової епопеї", - запевнив журналіст. Він нагадав, що в 2024 році в Росії мають бути президентські вибори.

Незважаючи на "обнулення" президентських термінів Путіна, це далеко не означає, що він залишиться при владі. "Путіну можуть виставити такі умови, що він піде. І після цього російська позиція може швидко змінитися по Донбасу... Можливо, після відходу Путіна війна з Україною буде визнана злочинною", - сказав Цимбалюк. Він визнав, що такий розвиток подій сьогодні виглядає як "фантастичний сценарій".

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...