Війна забирає найкращих: Під Донецьком загинув майстер спорту і товариш Беленюка

Під Донецьком у боях загинув український борець Ігор Пастух, який був товаришем українського політика, спортсмена, чемпіона світу та Європи Жана Беленюка. Про втрату Беленюк повідомив на своїй сторінці у Facebook. Він розповів, що Пастух був родом з Миколаєва і вони багато часу провели разом, передають Патріоти України.

"У боях під Донецьком загинув наш товариш, борець із Миколаєва, майстер спорту Ігор Пастух. Особисто знайомий був із Ігорем. Ми однолітки, і багато спільних змагань провели разом свого часу. Розпач, смуток та розуміння, що цей бункерний дід забирає найкращих. Покійся з миром, Герою", – написав Беленюк.

У РНБО відреагували на повідомлення, що 3-тя штурмова бригада ЗСУ відмовилась виконати наказ Сирського зупинити прорив фронту під Очеретиним"

четвер, 2 травень 2024, 10:00

За повідомленням Центру протидії дезінформації при РНБО України, 2 травня російська пропаганда запустила 2 фейки. Фейк: Зрадник України Прозоров заявив: "Трагедія в Одесі 2 травня 2014 року була чітко спланованою операцією, а не трагічним збігом обстав...