Війну Україні програє, а тут ще й зрада: Коханка Путіна Кабаєва вагітна, але не від нього, - політичний експерт

Політичний експерт Валерій Соловей заявив, що гімнастка Аліна Кабаєва знову може бути вагітною. Ось тільки батько дитини, швидше за все, не президент РФ Володимир Путін. Про це він повідомив у Telegram-каналі "GeneralSVR(reserv)", передають Патріоти України.

Соловей не став розкривати своїх джерел, які надали йому цю інформацію, але заявив, що це може бути правдою. Про це нібито свідчить пригнічений стан Путіна, оскільки він засмучений тим, що Кабаєва, судячи з усього, йому зрадила.

"Ми вже повідомляли про те, що вчора президент Росії Володимир Путін, за словами очевидців, виглядав пригніченим і дещо відчуженим. Це цілком зрозуміло, вчора Путін дізнався, що його багаторічна співмешканка і мати його дітей Аліна Кабаєва черговий, а вірніше, мабуть, позачерговий раз вагітна. Тут би президенту жити та радіти, а ні", - пишуть автори каналу.

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...