Війська Путіна під ударами народної армії Китаю протримаються лічені години: Офіцер США назвав слабку ланку недонадімперії

Офіцер ВМС США у відставці Гарі Табах заявив про те, що до того, як у Росії з'явилася ядерна зброя, її війська "не трималися й трьох годин", зазначають Патріоти України.

"Вони відразу переходили в наступ або тікали", – сказав він, коментуючи публікацію в китайському ЗМІ про те, що в разі збройного конфлікту з Заходом Росія зазнає поразки за три години.

Порівнюючи військову міць Росії та Китаю, експерт вказав на явну перевагу останнього. "Китайська армія, звісно, значно могутніша, в рази більше організована, дисциплінована й оснащена сучасною зброєю. Найсильніша її ланка – сучасні технології, ракети, точкова зброя. Це саме те, чого не вистачає Росії", – сказав він.
Водночас Табах не передбачає прямого військового протистояння між Росією і Китаєм. "По-перше, Китай історично так не поводиться. Це така держава, на яку нападають, а потім та країна, яка напала, перетворюється на Китай. По-друге, територія Росії до Уралу фактично вже належить Китаю", – зауважив він.

Нагадаємо, китайські військові аналітики заявили про те, що в разі збройного конфлікту із Заходом Росія зазнає поразки за три години. Про це пише сайт China.com.

Джерело: Обозреватель

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...