Війська Путіна підтягнули резерви та активізувалися на Запоріжжі: Спікер "Легіону Свободи" розповів про ситуацію

Російські окупанти активізували наступальні дії у Запорізькій області. Після певного відносного затишшя ворог почав здійснювати регулярні атаки по позиціях українських військ, передають Патріоти України.

Також зафіксований факт перекидання резервів у Запорізьку область. Про це в ефірі телеканалу "Еспресо" повідомив речник "Легіону Свободи" Костянтин Денисов.

За його словами, російські війська за рахунок резервів поновили свою боєздатність. Тепер на Запоріжжі ворог частіше застосовує артилерійські засоби та авіацію.

"Працює їхня артилерія постійно, авіація. Ви ж бачите, що скидають бомби на лінії бойових дій, б'ють по громадах, які розташовані на лінії бойових дій. Далі вони намагаються брати під вогневий контроль ті чи інші ділянки фронту", – заявив Денисов.

Також він наголосив, що путінська армія, як і раніше, намагається просуватися до адміністративних кордонів Запорізької області. Захоплену частину регіону окупанти використовують для перекидання техніки між Росією та окупованим Кримом.

"Є у нас такі ділянки фронту, там відносне затишшя, вони, можливо, не потрапляють в об'єктиви інформаційних агентств. Але насправді те, як там накопичують російський потенціал – ми ж розуміємо, що рано чи пізно ця ділянка фронту почне рухатись і росіяни почнуть атакуючі дії. І це пов'язано з населеними пунктами, над якими вони втратили і вогневий контроль, і фізичний. Але не втратили бажання відвоювати ці пункти та стратегічно просуватися до адміністративних кордонів Запорізької області", – розповів Денисов.

Таки злам? Все більше американців вважають, що у війні перемагає Україна

вівторок, 27 серпень 2024, 0:30

Після початку операції ЗСУ у Курській області більше американців стали вважати, що наразі у війні перемагає Україна. Як повідомляє Голос Америки, про це свідчать дані опитування YouGov, передає Укрінформ, передають Патріоти України. Згідно з результата...

“Є загальна тенденція": Еекспертка розповіла, як на настрої в РФ вплинула Курська операція

вівторок, 27 серпень 2024, 0:17

Росіяни втомилися від війни, але на вулиці ніхто не піде. Про це в ексклюзивному інтерв’ю TSN.ua розповіла російська політична аналітикиня Ольга Курносова, передають Патріоти України. “Є загальна тенденція до втоми від війни, звичайно ж. І Курська опер...