Війська РФ більше не зберігають боєприпаси на складах, - глава Луганської ОВА

Війська РФ змінили тактику після знищення ударами ЗСУ низки складів із боєприпасами на захоплених територіях України. Про це повідомив глава Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у своєму Facebook, передають Патріоти України.

За його словами, росіяни більше не зберігають боєприпаси на складах, а підвозять їх одразу на передову. «Ми бачимо, що результат роботи західної зброї дуже чудовий, тому що перервано чітку та постійну логістику постачання на передову БК для російської армії. Вони вже переходять до так званої роботи „з коліс“. Тобто на автомобілях везуть просто боєкомплект і підвозять одразу на передову», — пояснив він.

Гайдай додав, що кількість ворожих обстрілів значно зменшилась. Захисники України завдають ударів по складах боєприпасів у тилу російських окупантів, що змінює перебіг війни. За допомогою американських РСЗВ HIMARS вони вже знищили 30 логістичних об'єктів військ РФ.

Готовий на 95%: У Раді розповіли, що буде із новим законопроєктом про мобілізацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:44

Законопроєкт про мобілізацію станом на четвер, 28 березня, готовий на 95%. Комітет Верховної Ради України з національної безпеки, оборони та розвідки закінчив розгляд 4051 з 4266 правок до документа. Але це не означає, що він готовий до голосування. Пр...

"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...