Війська РФ можуть піти в наступ на північному сході від Харкова або з півдня Запоріжжя: Данілов оцінив загрози

Війська країни-агресора РФ мають на меті повне захоплення Донецької та Луганської областей. Однак вони можуть піти в атаку на Харківщині та Запоріжжі. ЗСУ готові до таких сценаріїв - наскільки окупантам вдасться добитися своїх цілей, залежить від дій українських військ. Про це заявив Секретар Ради національної безпеки Олексій Данілов, передають Патріоти України.

Як повідомляє Reuters, чиновник розповів про те, що пріоритетом держави-окупанта є захоплення Донбасу. Однак атакувати загарбники можуть і на північному сході від Харкова або на південь від Запоріжжя.

За словами секретаря РНБО, сили оборони України готові до сценаріїв. Реалізація планів окупантів залежить від дій українських військ.

"Спроби наступу або на Харківському, або на Запорізькому напрямку, звичайно, будуть зроблені. Наскільки вони будуть успішними, залежатиме від нас", - підкреслив Олексій Данілов.Війська країни-агресора РФ мають на меті повне захоплення Донецької та Луганської областей. Однак вони можуть піти в атаку на Харківщині та Запоріжжі. ЗСУ готові до таких сценаріїв - наскільки окупантам вдасться добитися своїх цілей, залежить від дій українських військ. Про це заявив Секретар Ради національної безпеки Олексій Данілов.

Як повідомляє Reuters, чиновник розповів про те, що пріоритетом держави-окупанта є захоплення Донбасу. Однак атакувати загарбники можуть і на північному сході від Харкова або на південь від Запоріжжя.

За словами секретаря РНБО, сили оборони України готові до сценаріїв. Реалізація планів окупантів залежить від дій українських військ. "Спроби наступу або на Харківському, або на Запорізькому напрямку, звичайно, будуть зроблені. Наскільки вони будуть успішними, залежатиме від нас", - підкреслив Олексій Данілов.

"Зрозумійте, що вони стали насправді жертвами своєї ж пропаганди": Буданов пояснив, що зміниться для України в разі зникнення Путіна

четвер, 28 березень 2024, 18:50

Зникнення Володимира Путіна навряд чи змінить ситуацію з війною. Російське суспільство вже стало жертвою пропаганди і ненавидить Україну та колективний Захід. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, пер...

Паніка наростає: Росіяни готуються відбивати атаки українських ДРГ у Севастополі, - "Атеш"

четвер, 28 березень 2024, 18:45

Активісти партизанського руху "Атеш" установили, що російські окупанти готуються до відбиття атак українських диверсійно-розвідувальних груп у тимчасово окупованому Севастополі. Про це інформує рух спротиву "Атеш".Партизани постійно відслідковують пере...