Війська РФ не оточили Київ, а Україна вже переходить у наступ, - США

Силам оборони України вдається не тільки успішно оборонятися, а й переходити в наступ на окремих ділянках. Вашингтон не бачить приводів говорити про оточення Києва ворожими військами і не спостерігає серйозних пересувань противника. Росіяни змушені перебудовуватися в районі Миколаїва через ефективні дії українців. ЗСУ можуть і прагнуть повернути захоплені території. Про це заявив представник Пентагону Джон Кірбі, передають Патріоти України.

Як повідомляє пресслужба Пентагону, війська України крім успіхів в обороні на певних ділянках переходять і в наступ. За словами представника відомства Джона Кірбі, у США не бачать ознак оточення Києва російськими військами і не спостерігають значних змін у передислокації військових підрозділів РФ. Крім того, в Міноборони додали, що через успішні дії українських військ окупантам довелося перебудовуватися в районі Миколаєва. "Ми бачимо, що наразі українські війська можуть і хочуть повернути території, які захопили росіяни", - підкреслив Джон Кірбі.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...