Війська РФ не забирали тіла своїх загиблих під час відступу з Лимана: У мережі показали відео

Під час відступу з Лимана окупанти залишили тіла своїх солдатів. Щонайменше 15 російських "двохсотих" виявили українські військові після зачистки міста, передають Патріоти України.

Наші захисники зняли на відео докази того, як "русскіє сваіх нє брасают", і передали проєкту "Донбас. Реалії".

Як видно з кадрів, деякі тіла знищених російських окупантів лежать просто на землі, а деякі складені на ноші. Ймовірно, планувалася евакуація, але українські військові застали загарбників зненацька, і вони, втікаючи, залишили своїх вбитих товаришів по службі.

Як розповідали місцеві мешканці, окупанти втікали з Лимана на всьому, на що натрапляли, використовували цивільний транспорт, навіть шкільні автобуси.


Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...