Війська РФ після розгрому залишили позиції біля Пологів, з'явилися дані про серйозні втрати ворога

Російські окупанти залишили свої позиції біля Полог на Запоріжжі. Причиною відступу стали великі втрати, яких завдали рашистам українські воїни. А у селі Бурчак на території області було виявлено понад 100 поранених російських десантників. Про це у вечірньому оперативному зведенні розповіли у Генеральному Штабі Збройних Сил України, передають Патріоти України.

Впродовж дня, кажуть у Генштабі, ворог намагався наступати в Запорізькій області. Однак ці спроби закінчилися для окупантів плачевно.

Так, за підтримки авіації росіяни взялися наступати у напрямку Полтавки, що на Запоріжжі. Однак зазнавши втрат, змушені були повернутися на раніше зайняті позиції.

А під Пологами українські воїни розбили позиції противника з артилерії. Унаслідок вогневого ураження сил та засобів ворога Сили оборони Уукраїни знищили частину ворожого озброєння та військової техніки. "Особовий склад ворога залишив позиції", - зазначили у Генштабі.

Втрати рашисти на Запоріжжі несуть значні. Тільки в одному з сіл було виявлено понад сотню поранених окупантів. "У населеному пункті Бурчак виявлено розміщення понад 100 поранених військовослужбовців повітряно-десантних військ збройних сил Російської Федерації", - підкреслили у ГШ ЗСУ.

"Просто щоб подивитися, що в ній, в біса, написано": Байден зізнався, що "майже хотів" купити "Біблію Трампа"

середа, 24 квітень 2024, 12:53

У вівторок, 23 квітня, президент США Джо Байден висміяв колишнього президента Дональда Трампа за торгівлю «єдиної схваленої» Біблії. З такою промовою він виступив під час візиту до штату Флорида. Про це повідомляє The Hill, передають Патріоти України. ...

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...