Війська РФ посилили артобстріли на Покровському напрямку, ворог накопичує піхоту для активних штурмів, - Нацгвардія

Війська РФ посилили артобстріли Покровському напрямку. Зокрема, в районі Селидового. Ворог накопичує піхоту для активних штурмів. Про це повідомив речник Національної гвардії Руслан Музичук у коментарі LIGA.net, передають Патріоти України.

Росіяни намагаються накопичувати піхоту для штурмів групами по п'ять-сім осіб без підтримки броньованої техніки. За словами Музичука, росіяни проводять кожні 20-30 хвилин, прикриваючись лісосмугами й іншими географічними особливостями місцевості.

"Під прикриттям вогню артилерії противник намагається проводити штурмові дії одразу з трьох напрямків, найбільше концентрує зусилля південніше Селидового та з напрямку н.п. Цукурине", - розповів військовий.

Також кількість обстрілів з артилерії та РСЗВ на східних напрямках збільшилася: 559 за попередню добу у порівнянні з приблизно 200 навесні.

Минулої доби росіяни атакували Селидове 13 разів, застосовуючи значну кількість піхоти. Нацгвардійцям вдалося завдати ударів по 307 окупантах, з яких 157 були вбиті, а інші – поранені. Це, фактично, три роти, зазначив Музичук.

Процес затягнеться? Стало відомо, коли в Україні добудують завод з виробництва Bayraktar

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:25

Турецька компанія Baykar планує завершити будівництво заводу з виробництва безпілотників Bayraktar в Україні до серпня 2025 року. Про це повідомляє агентство Reuters, передають Патріоти України. За словами генерального директора Халука Байрактара, заво...

"Пропоную всім заспокоїтись": У Дніпрі відреагували на заклики до оборони регіону

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:07

Дніпропетровську область вже готують до оборони. Це роблять без зайвого розголошення, заявив очільник Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук у своєму Телеграм, передають Патріоти України. "На тлі останніх заяв про оборону Дніпропетровщини. Проп...