Війська РФ тихо вийдуть, а ЗСУ туди зайдуть: Жданов назвав сценарії боротьби за Крим

У боротьбі за Крим Росія, ймовірно, стягуватиме на окупований півострів сухопутні війська і зміцнюватиме там оборону. Однак можливий і варіант, за якого росіяни тихо вийдуть з Кримського півострова, а ЗСУ введуть туди свої підрозділи. Все залежатиме від ситуації всередині російської держави. Про це заявив полковник запасу, військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України.

В інтерв'ю "Главреду" він розповів про те, що в ситуації з Кримом може бути два ймовірних сценарії. Окупанти спробують утримати півострів і стягнуть туди сухопутні війська.

"Думаю, існує два можливих сценарії. Перший варіант передбачатиме стягування сухопутних військ до Криму і зміцнення оборони на захопленому півострові", - зазначив Жданов.

Однак не можна виключати виходу РФ з Криму і введення силами оборони України своїх військ на півострів. Все залежатиме від реальної політичної ситуації в Росії.

"Другий варіант - війська Росії тихо виходять із Криму, а ЗСУ заводять туди свої підрозділи. Все залежатиме від того, яким буде політичний і практичний розклад всередині Російської Федерації", - підкреслив Олег Жданов.

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...