Війска РФ у Чорнобильській зоні і можуть зруйнувати сховище радіоактивних відходів - пил накриє території України, Білорусі та країн ЄС!

"Важлива інформація щодо російського вторгнення! Війська окупантів із території Білорусі увійшли до Зони Чорнобильської АЕС. НацГвардійці, що охороняють сховище не безпечних радіоактивних відходів, чинять запеклий опір", - пище Антон Геращенко, передають Патріоти України, і продовжує:

"Якщо внаслідок ударів артилерії окупантів буде зруйновано сховище ядерних відходів, то радіоактивний пил може накрити території України, Білорусі та країн ЄС".

Російська ракета впала поряд з кордоном Польщі - Туск

субота, 27 квітень 2024, 16:29

Вночі проти 27 квітня одна з російських ракет, якими РФ завдавала ударів по Україні, впала за 15 км від кордону з Польщею. Про це прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск повідомив у Мережі Х, передають Патріоти України. "На Львівський район сьогодні впали ...

Сирський на "Рамштайні" розповів про ситуацію на передовій та потреби ЗСУ

субота, 27 квітень 2024, 16:00

Головнокомандувач Збройних сил генерал-полковник Олександр Сирський поінформував учасників 21-ого засідання Контактної групи з питань обороноздатності України про складну оперативно-стратегічну обстановку та про нагальні потреби України у озброєнні та ...