Війська РФ вдарили по Дніпропетровщині з "Градів", в одному з будинків спали шестеро дітей

У ніч проти 1 серпня російська окупаційна армія здійснила черговий обстріл Дніпропетровської області. Під ворожим вогнем опинилися два райони – Нікопольський та Криворізький, передають Патріоти України.

Внаслідок обстрілу серед мирних жителів є поранені. Про це в Telegram повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

За його словами, тільки по Марганцю та Червоногригорівській громаді російські воєнні злочинці випустили понад 60 снарядів із реактивних систем залпового вогню "Град". Російська армія навмисно цілила по житлових кварталах – по людях, які спали.

Внаслідок обстрілу поранення дістали дві жінки, одну з них госпіталізували у важкому стані. У Марганці пошкоджено вісім приватних будинків. В одному з них спали шестеро дітей. На щастя, ніхто з них не постраждав.

Також у Марганці ворожі снаряди влучили по кафе та швейному виробництву, а частина міста залишилася без електрики.

Крім того, у Червоногригорівській громаді пошкоджено три десятки приватних будинків та авто місцевих жителів. Снаряди також влучили по лінії електропередач. Декілька вулиць Червоногригорівки без електрики.

У Криворізькому районі російські окупанти вдарили зі ствольної артилерії по Зеленодольській громаді. На щастя, обійшлося без жертв та руйнувань.

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...