Війська РФ вдарили ракетами по гуманітарній колоні на виїзді з Запоріжжя, 23 людини загинули та 28 поранено

Російські війська зранку 30 вересня вдарили ракетами по цивільній гуманітарній колоні на виїзді з Запоріжжя. Про це у Telegram повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух, передають Патріоти України.

"Люди стояли в черзі для виїзду на тимчасово окуповану територію, щоб забрати своїх родичів, відвезти допомогу", - написав він.

На місці зараз працюють екстрені служби. Мелітопольський міський голова Іван Федоров додав, що серед постраждалих також є мешканці Мелітополя.

"Поки що неможливо навіть полічити кількість загиблих та поранених людей. Серед постраждалих в тому числі мелітопольці, - написав він у Telegram.

За попередніми даними, унаслідок ранкового обстрілу гуманітарної колони на околиці Запоріжжя 23 людини загинули (https://suspilne.media/287047-vranci-rosijski-vijskovi-zavdali-raketnih-udariv-po-okolicah-zaporizza/), 28 — отримали поранення. Усі — цивільні, повідомив голова ОВА Старух.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...