Війська РФ випустили по Миколаєву шість ракет, в області горять поля з урожаєм, - Кім

Вранці у понеділок, 11 липня, російські війська випустили по Миколаєву шість ракет. За попередньою інформацією, обійшлося без жертв, є один потерпілий, передають Патріоти України.

Про ситуацію в області в Telegram повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім з посиланням на інформацію районних військових адміністрацій.

"Вранці 11 липня у Миколаєві лунали вибухи. Інформація уточнюється. Зараз розуміємо-6 ракет. Попередньо, без жертв (один поранений)", – зазначив він.

За інформацією Кіма, у Баштанському районі 10 липня орієнтовно о 10:40 і 21:30 обстрілу піддалася Широківська громада: "Попадання були по вже зруйнованій будівлі ЦНАПу, школі, житлових будинках і відкритих територіях домогосподарств. Потерпілих немає".

Крім того, глава ОВВА повідомив, що після ворожих обстрілів 10 липня в області горіли поля з урожаєм, а саме у селищі Березнегуватське, в районі села Новомиколаївка Первомайської громади та у селі Лимани Галицинівської громади.

Не через те, що бояться терактів: Британська розвідка проаналізувала, чому РФ другий рік поспіль скасовує "Безсмертний полк" до 9 травня

неділя, 28 квітень 2024, 14:30

Російська влада другий рік поспіль скасувала проведення традиційної ходи "Безсмертний полк" на 9 травня через страх виникнення надзвичайних ситуацій і прояву невдоволення населення через війну в Україні. Про це йдеться у звіті міністерства оборони Вели...

"Вік - це єдине, що нас об'єднує": Байден дотепно висміяв Трампа

неділя, 28 квітень 2024, 13:52

Президент США Джо Байден на вечері Асоціації кореспондентів Білого дому розкритикував колишнього президента Трампа, проти якого він збирається провести матч-реванш у день виборів цієї осені. Про це повідомляє The Hill, передають Патріоти України. "Вік ...