Війська РФ захопили більшу частину Сєвєродонецька, крім промзони, - розвідка Британії

Через місяць протистояння російські військові взяли під свій контроль більшу частину Сєвєродонецьк. Українські військові, які перебувають у підземному бункері заводу "Азот", завадять противнику перекинути свої підрозділи в інші регіони країни. Про це в середу, 15 червня, повідомила пресслужба Міністерства оборони Великобританії з посиланням на дані розвідки, передають Патріоти України.

За даними відомства, тактика військ РФ, яка заснована на посиленому застосуванні артилерії, спричинила істотні збитки всьому місту. Також розвіддані свідчать, що підрозділи Збройних сил України разом із сотнями мирних жителів перебувають у підземному бункері заводу "Азот", розташованого в промзоні Сєвєродонецька.

У Міноборони Британії припустили, що окупанти закріпляться на території заводу та навколо нього, тоді як підрозділи Збройних сил України "зможуть вижити під землею". За оцінками британської розвідки, через це сили РФ, зосереджені в Сєвєродонецьку, не можуть бути перекинуті на інші частини фронту. "Украй малоймовірно, що Росія очікувала такого сильного опору або такого тривалого конфлікту на виснаження при первісному плануванні вторгнення", — наголосили в британському оборонному відомстві.

Агітував колег співпрацювати з окупантами: На Харківщині викрили співробітника "Укрзалізниці" (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 14:04

На Харківщині викрили та повідомили про підозру 52-річному співробітнику Укрзалізниці, який був прихильником російської агресії та агітував своїх колег співпрацювати з окупантами. Про це повідомила Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти Укр...

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...