Війська РФ завдали ракетного удару по Кривому Рогу - сильно зруйновано гідротехнічні споруди

Російські окупаційні війська вкотре за три останніх дні завдали ракетного удару по Кривому Рогу. Вибухи у місті пролунали близько 13:00 16 вересня. Обстріл підтвердив голова військово-цивільної адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул. Він закликав усіх залишатися в укриттях, передають Патріоти України.

У мережі повідомили, що, ймовірно, окупанти знову цілилися у дамбу. На місці вибухів здійнявся дим. У місті є прильоти. Глава Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко повідомив офіційну інформацію про обстріл.

"Росіяни направили свої ракети по критичній інфраструктурі. Серйозні руйнування гідротехнічних споруд. Рятувальники та аварійні служби вже ліквідують наслідки прильотів. Роблять все, щоб запобігти техногенній катастрофі. Черговий ракетний терор..." – написав він.

"Пройти лінію розмежування, що була до 2022 року, практично неможливо. Там усе перетворено в бетон": Черник пояснив, що треба ЗСУ для успіху

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:44

Західні ЗМІ заявили про вирішальні найближчі 5-8 місяців на фронті в Україні. Однак західні партнери мають усі можливості зробити так, аби Україна перемогла у війні вже 2024 року. Про це розповів військовий експерт, полковник ЗСУ в запасі Петро Черник,...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали: