Війська РФ завдали ударів по Дніпропетровщині - влучили у підприємство і об’єкт енергетики

У ніч проти 20 жовтня російська окупаційна армія здійснила черговий обстріл Дніпропетровської області. Терористи вкотре атакували енергетичну інфраструктуру, передають Патріоти України.

Внаслідок обстрілу об'єкт зазнав серйозних пошкоджеь. Про це у Telegram повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

За словами голови ОВА, російські військові злочинці атакували у Криворізькому районі промислове підприємство та об'єкт енергетичної інфраструктури. За попередніми даними, ніхто із людей під час обстрілу не постраждав.

Наразі на місці події працюють екстрені служби. Резніченко додав, що в інших районах Дніпропетровщини обстрілів не зафіксовано.

"Нервова ніч у Криворізькому районі…Росіяни завдали удару по промисловому підприємству та об’єкту енергетичної інфраструктури. Є серйозні руйнування. Працюють усі служби. Попередньо, люди не постраждали. У решті районів вночі минулося без надзвичайних ситуацій і на цю хвилину спокійно" – повідомив голова ОВА.

Начальник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул повідомив, що для ліквідації наслідків ворожого удару по об'єкту енергетичної інфраструктури було задіяно всі необхідні служби. Також він закликав максимально економити електроенергію та зробити запаси води.

"Нагадую – сьогодні по всій країні і, відповідно, у Кривому Розі можливі віялові відключення електропостачання. Максимально заощаджуйте електроенергію – це дуже важливо. Зберігайте вдома запас води та зарядіть телефони, павербанки та інше", – написав Вілкул.

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...

Втричі більше ніж зазвичай: США оголосили великий пакет військової допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 5:25

Міністерство оборони США 24 квітня оголосило про виділення пакета військової допомоги Україні загальною вартістю 1 мільярд доларів – першого відтоді, як Конгрес ухвалив додаткове фінансування для допомоги іноземним союзникам. "Це оголошення є 56 транше...