Війська РФ завдали удару по Запоріжжю - ракети поцілили в об’єкти інфраструктури

Російські війська не припиняють періодичних обстрілів Запорізького краю, частина якого перебуває під окупацією. Вранці вівторка, 27 вересня, вони вдарили ракетами по мирному обласному центру, передають Патріоти України.

Внаслідок ворожої атаки спалахнула пожежа, постраждали люди. Прильоти підтвердив голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух у Telegram-каналі.

За його словами, ворожі ракети поцілили в об’єкти інфраструктури Запоріжжя. "Виникла пожежа. На жаль, є постраждалі. На місці вже працюють відповідні служби", – уточнив згодом чиновник.

Він попередив про ризик повторних атак з боку окупантів. Він закликав населення дотримуватися заходів безпеки, зокрема не нехтувати сигналами повітряної тривоги, перебувати в укриттях.

Дебелий шмат з 61-імльярдного "пирога": США готують поставку зброї для ЗСУ на $6 млрд - Politico

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:39

США завершують підготовку одного з найбільших на сьогодні пакетів військової допомоги для України та готуються підписати контракти на постачання зброї та обладнання для Збройних сил України на суму до 6 мільярдів доларів. Про це пише Politico з посилан...

Після гучних звинувачень у корупції: Міністр Сольський подав у відставку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:31

Міністр аграрної політики та продовольства Микола Сольський, якого підозрюють в оборудках із землею на 500 мільйонів, написав заяву про відставку. Про це повідомив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук у Facebook в четвер, 25 квітня. . "До Верховної ...