Контрнаступ ЗСУ розпочався: Війська РФ зазнають найбільших втрат від часів піку битви за Бахмут, - британська розвідка

Останніми днями тривають запеклі бої, під час яких і Україна, і Росія зазнають значних втрат. Про це йдеться у розвідувальному огляді Міноборони Британії, передають Патріоти України.

За даними відомства, найбільш інтенсивні бої наразі тривають у Запорізькій області, на заході Донецької області та навколо Бахмута. На всіх цих напрямках Україна продовжує здійснювати наступальні операції і досягла невеликих успіхів, додали у відомстві.

В огляді також зазначається, що російські окупаційні війська часто проводять доволі ефективні оборонні операції. "Обидві сторони зазнають великих втрат, водночас російські втрати, ймовірно, найвищі від часів розпалу битви за Бахмут у березні", – йдеться у повідомленні.

Втрати окупантів за даними Генштабу

Станом на ранок 18 червня 2023 року ЗСУ знищили 219 820 солдатів армії Російської Федерації. За минулу добу було ліквідовано ще 650 військових. Дані уточнюються.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...