Війська РФ зміцнюють позиції поблизу Сумської та Чернігівської областей: Чи буде повторне вторгнення

Російські війська зміцнюють свої позиції поблизу Сумської та Чернігівської областей. Командування РФ здійснює переміщення військ. Про це заявив спікер Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України.

Він зазначив, що поки немає підстав вважати, що скоро може бути здійснено повторне вторгнення на територію України в Чернігівській або Сумській областях.

"Такого угруповання, яке повторно могло б здійснити вторгнення в Україну на напрямку Чернігівщини чи Сумщини, ми не фіксуємо", - сказав Андрій Демченко.

Поки українська сторона не може точно встановити, яка кількість російських бійців і ворожої техніки знаходиться біля кордонів.

Варто відзначити, що рашисти продовжують щодня обстрілювати прикордонні населені пункти в Сумській і Чернігівській областях. У Держприкордонслужбі вважають, що таким чином вони не дають українським військовим перейти на позиції в інших регіонах України, де спостерігаються більш запеклі бої.

"Вони змушують військове командування України тримати сили біля кордону, а не перекидати їх на більш загрозливі напрямки", - пояснив Демченко. Українські захисники продовжують зміцнювати свої позиції, щоб не пустити ворога в разі повторного нападу.

Чи загрожує Києву новий наступ РФ

Раніше російські опозиційні журналісти дізналися, що в Кремлі не відмовилися від ідеї захопити Київ - там знову почали обговорювати такі плани. При цьому Росія хоче закінчити війну проти України до осені цього року. У Путіна на два різних варіанти розвитку подій.

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...

У липні цього року російські війська можуть знову стояти під Києвом: У The Times виклали "лякалку" через зволікання Заходу

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:22

Існує загроза, що в липні 2024 року російські війська знову можуть опинитися під Києвом, а президент України Володимир Зеленський знову звернеться до країн Заходу з проханням не вивозити його, а надати необхідні українській армії боєприпаси, щоб битися...