Військкор показав підбиту 12 вересня російськими окупантами вантажівку, в якій загинув морпіх Артур Голуб

Український журналіст та військовий кореспондент Андрій Цаплієнко опублікував фото вантажівки, яку 12 вересня підбили російські окупанти на Донбасі. Саме там загинув боєць 503-ого Окремого батальйону морської піхоти 27-річний Артур Голуб. Трагедія трапилася біля села Верхньоторецьке. У вантажівку влучила керована протитанкова ракета, яку запустили "гібриди" Путіна, зазначають Патріоти України.

"Український воїн загинув від попадання у вантажівку, якою він керував, протитанкової керованої ракети", - йдеться у повідомленні пресслужби Коростенської РДА.

Стало відомо більше інформації про героя

Андрій Цаплієнко також розповів, що Артур Голуб навчався в Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Окрім того, він опублікував світлину тієї самої вантажівки, у якій морпіх проїхався востаннє.

Вантажівка, у якій загинув Артур Голуб / Фото Андрія Цаплієнка

У Коростенській РДА Житомирської області повідомили, що 27-річний захисник України родом із міста Малин. Також висловили співчуття родині полеглого героя.

Останні втрати на Донбасі

  • На Донбасі зараз загострення конфлікту. Тільки за вихідні 11 – 12 вересня загинули 3 українських військових.
  • Серед загиблих Олексій Куленко – сержант з Кіровоградщини з 17-го окремого мотопіхотного батальйону 57-ї окремої мотопіхотної бригади. У воїна залишились без батька 3 дітей.
  • Також окупанти вбили солдата 74-го окремого розвідувального батальйону Дениса Германа.

Текст публікації Андрія Цаплієнка

Цього чудового хлопця з села Малин на Житомирщині звали Артур Голуб. Вчився в Національному університеті біоресурсів. Пішов захищати Батьківщину. Братство морпіхів стало його другою сім'єю. Щойно його мама дізналася: вантажівку її сина підбили російські найманці. Біля села Верхньоторецьке машину наздогнала протитанкова керована ракета. Будемо пам'ятати тих, хто просто зараз віддає за цю країну найдорожче.

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...