Військові РФ зґвалтували у Бєлгороді трьох неповнолітніх: Окупант розповів матері, чому командування відмовило у ротації (аудіо)

Російський військовий, перебуваючи на Харківщині, розповів про відмову командування у їхній ротації. Причиною стало те, що окупанти на заміну зґвалтували трьох неповнолітніх дівчат у Бєлгороді (РФ). Сам загарбник у розмові з матір’ю зізнався, що погодився поїхати на війну через гроші, а нині шукає шляхи втекти з України. Аудіоперехоплення опублікувало на YouTube Головне управління розвідки Міноборони, передають Патріоти України.

"Навіть командир мій на звільнення написав. Усі на відмову. 30 осіб. Навіть сам підполковник написав", – заявив окупант, переконуючи матір, що через це до в’язниці його не відправлять.

Росіянка у відповідь зазначила, що в них "усі по адвокатах бігають" через подібні відмови чоловіків воювати. Вона висловила сумнів, що її сину підпишуть відповідний рапорт. "Та за нами вже два дні бігають, ж*пи лижуть. Кажуть, ось давайте ми вас на 10 днів у відпустку відправимо. А я сказав, якщо ви мене у відпустку відпустите, то я не приїду назад", – висловився окупант.

Він погодився зі словами матері, що в Бєлгороді "сидить 500 осіб" – військових, які мали б їх замінити на зайнятих позиціях в Україні. Проте додав, що тих не пускають, бо деяких із них звинувачують у зґвалтуванні неповнолітніх росіянок. "Люди в Бєлгороді зґвалтували трьох дівчат – 14, 15 і 17 років. Через це вони не відправляють більше, тому що ті людей ґвалтують", – заявив російський військовий.

Жінка хоч і здивувалася, назвавши це "жахом", але тут же вирішила наголосити мовляв, чоловіків у РФ "насильно" змушують підписувати контракти й іти воювати. Син же заперечив, наголосивши, що не може такого бути. "Мамо, вони можуть гроші запропонувати, а ті де*іли погодитися, як ми погодилися за гроші їхати", – розповів правду окупант.

Чехія знайшла для України вже мільйон снарядів - ЗМІ

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:22

Учасники ініціативи Чехії із закупівлі боєприпасів для потреб ЗСУ підписали угоду, в межах якої Україна отримає мільйон артилерійських снарядів, повідомляє . Спочатку передбачалося закупити 800 тисяч снарядів: 500 тисяч калібру 155 мм та ще 300 тисяч -...

Внаслідок нічної повітряної атаки росіян в Україні пошкоджені теплові та гідроелектростанції - Укренерго

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:14

Війська РФ вночі 29 березня під час масованої комбінованої атаки вдарили по енергетичних об’єктах. Про це повідомляє Укренерго. Внаслідок обстрілу зазнали пошкодження теплові та гідроелектростанції в центральному та західному регіонах. . Як зазначаєт...