Військовий експерт назвав дату, коли може початися друга фаза наступу окупантів на схід України

Росія зараз активно готується до другої фази наступу. Її слід очікувати вже зовсім скоро. На цьому наголосив військовий експерт, генерал-майор запасу СБУ Віктор Ягун. Конкретні прогнози він зробив в ефірі 24 каналу, передають Патріоти України.

За його словами, вже на початку наступного тижня (приблизно з 11 квітня – ред.), росіяни вже будуть готові розпочати чергове вторгнення. Мовиться про активну фазу війни. "Але треба розуміти, що ми також готові до цього", – пояснив Ягун.

Зрозуміло, що розвідка працює добре. Тим паче, російські війська не так вже й добре підготовлені. "У будь-якому разі нам треба зупинити цю навалу, стримати її та перейти в контрнаступ", – вважає експерт.

Джерело: 24 канал

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...

Втричі більше ніж зазвичай: США оголосили великий пакет військової допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 5:25

Міністерство оборони США 24 квітня оголосило про виділення пакета військової допомоги Україні загальною вартістю 1 мільярд доларів – першого відтоді, як Конгрес ухвалив додаткове фінансування для допомоги іноземним союзникам. "Це оголошення є 56 транше...