Військовий експерт пояснив, чому російська армія поміняла техніку ракетних ударів

Російські окупанти почали "берегти" свої крилаті ракети, оскільки на озброєнні їх після ударів по Україні залишилося небагато. Про це в коментарі "Обозрєватєлю" розповів відомий військовий експерт і колишній заступник начальника штабу українського військового флоту Андрій Риженко, передають Патріоти України.

Коментуючи інформацію Оперативного командування "Південь", згідно з якою противник тримає в Чорному морі чотири надводних і два підводних ракетоносія з 40 крилатими ракетами, експерт зазначив, що насправді таких об'єктів може бути менше.

"Зараз, за їхніми даними, чотири кораблі, за моїми, три, в морі, два підводні човни. Максимально дійсно може бути близько 40 ракет. Але я думаю, можливо, у них вже і немає такої кількості. Вони дуже їх бережуть", - каже Риженко.

Водночас, стверджує експерт, як і раніше існує небезпека того, що ворог буде завдавати ракетні удари по об'єктах інфраструктури України і по елеваторах із зерном. "Загроза є, треба бути дуже обережними, тому що є інформація, що вони будуть бити по інфраструктурі і нашим елеваторам. Вони спеціально збільшили кількість ракетних носіїв у морі", - підсумував він.

Ворог посилює натиск: На кордоні Часового Яру йдуть бойові дії

четвер, 2 травень 2024, 16:23

Бойові дії дійшли до межі міста Часів Яр Донецької області. У місті залишається майже 700 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чауса в ефірі телемарафону, передають Патріот...

"Занадто багато всього": Війна закінчиться, коли Путін зрозуміє, що не зможе виграти, - американський генерал

четвер, 2 травень 2024, 15:50

Війна в Україні закінчиться тоді, коли Путін зрозуміє, що не може перемогти. Для цього західні партнери мають об'єднати всі можливі зусилля у допомозі нашій державі. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес, передають Патріоти України. "Тому ми п...