Військовий експерт пояснив, хто з країн Європи найсильніше гальмує поставки зброї для України

Те, що деякі європейські країни, перш за все Німеччина, відмовляються постачати Україні танки, вельми сумна тенденція. Таку думку висловив відомий військовий експерт Олег Жданов, повідомляє портал "Сьогодні", передають Патріоти України.

Висловлюючись з приводу майбутнього саміту керівників оборонних відомств ("Рашмтайн-3"), експерт каже, що вкрай необхідно максимальне розширення географії надання військової допомоги Україні.

"І друге - дуже б хотілося отримати розширення географії країн, які нам надають озброєння. Швидше за все, це теж станеться. Питання в обсягах цього озброєння і в термінах поставки", - сказав Жданов.

Як говорить експерт, німецьке керівництво в особі канцлера Олафа Шольца накладає вето на будь-які поставки озброєння Києву, поширюючи його на всі країни, які мають озброєння виробництва Німеччини.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...