Військовий експерт розповів, що означає візит Пригожина на базу ПВК "Вагнер" у Попасній

Путін відправив Пригожина до штабу ПВК "Вагнер", знищеного ВСУ у Попасній через те, що він нервує - просто так людину такого рангу на передову не посилають. Про це в ефірі Апостроф ТВ заявив Михайло Притула, військовий експерт, полковник запасу СБУ, передають Патріоти України.

За його словами, знищення бази ПВК "Вагнер" у Попасній та командування деморалізує не лише вагнерівців. "Знищення армії, яка підпорядковується особисто Путіну, знищення "оптом" - це дуже велика деморалізація. Бо це армія для дії за кордоном без обмежень у законодавстві. Це напівлегальна персональна гвардія Путіна знищена у Попасній – суттєвий удар по іміджу. А ще – гарний тролінг з боку ЗСУ показати рівень розумових здібностей пропаганди, яка засвітила цю базу у Попасній", - вважає Притула.

На думку військового експерта, уже сам факт зйомок на фоні адреси бази та приїзду Пригожина на базу каже про те, що Путін приділяє велику увагу саме вагнерівцям, а ліквідація довіреної особи президента РФ може стати ударом по іміджу російського тирана. "Факт того що Путін послав Пригожина, майже свого заступника у кремлівській ієрархії, довіреної особи у Попасну каже про те, що у Путіна певна паніка, щось не ладиться", - зазначив полковник запасу СБУ.

Він також підкреслив відмінні дії української розвідки, які оперативно "склали пазл" та завдали удару по ворогу. Щодо того, чим саме вдарили, Притула заявив, що це навряд чи були HIMARS - радше ТочкаУ, судячи з руйнувань.

Джерело: Апостроф

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...