Військовий облік для жінок: Нардеп пояснив, за яким принципом будуть визначати необхідні спеціальності

Член Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони і розвідки Федір Веніславський розповів, що спеціальність жінок, які підпадають під військовий облік в Україні, буде визначатися їхнім дипломом про освіту. Про це він заявив під час брифінгу, передають Патріоти України.

Веніславський стверджує, що військовий облік стосується жінок, які здобули професійну освіту за відповідним фахом. "Це не ті, хто працює не за спеціальністю, а ті, хто має документ, що підтверджує їхній рівень кваліфікації", - пояснив нардеп.

Також Веніславський зазначив, що до жінок, чиї професії і спеціальності внесені до відповідного списку та які не стануть на облік, одразу не будуть застосовуватити жорсткі санкції.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...