"Вік - це єдине, що нас об'єднує": Байден дотепно висміяв Трампа

Президент США Джо Байден на вечері Асоціації кореспондентів Білого дому розкритикував колишнього президента Трампа, проти якого він збирається провести матч-реванш у день виборів цієї осені. Про це повідомляє The Hill, передають Патріоти України.

"Вік - це єдине, що нас об'єднує. Мій віцепрезидент фактично підтримує мене", - пожартував Байден.

Однак після низки жартів на адресу Трампа Байден попередив про наміри свого суперника стосовно нового президентського терміну. "Колишній президент, який зазнав поразки, не приховував своєї атаки на нашу демократію. Він сказав, що хоче бути диктатором в перший же день, і багато іншого. Він каже своїм прихильникам, що він - їхня помста і відплата. Коли, в ім'я Бога, ви чули, щоб інший президент говорив щось подібне?" - наголосив він, маючи на увазі нещодавні висловлювання Трампа.

Байден наголосив на необхідності сприймати його погрози серйозно, пославшись на події 6 січня, коли відбувся штурм Капітолія, закликавши аудиторію "переступити через цифри на скачках" і "зосередитися на тому, що насправді стоїть на кону".

Нуланд не відповіла, чи вірять у США в перемогу, де Україна поверне всі території

понеділок, 13 травень 2024, 13:23

Заступниця держсекретаря США з політичних питань Вікторія Нуланд утрималася від відповіді, чи вважають у Вашингтоні можливою таку перемогу України, за якої вона поверне усі окуповані території. Джерело: "Європейська правда", Нуланд в інтерв’ю опозиційн...

Операція була вдала: Дрони СБУ вразили НПЗ та електропідстанцію у двох областях Росії

понеділок, 13 травень 2024, 12:27

Цієї ночі дрони Служби безпеки України активно працювали в Липецькій та Бєлгородській областях РФ. Внаслідок атаки палала на нафтобазі "Осколнафтопостачання" біля міста Старий Оскол та на підстанції "Єлецька" потужністю 500 кВ. Про це розповіли джерела...