"Вікно можливостей для України відкриється": Астролог дав новий прогноз щодо закінчення війни

Індійський астролог Алакх Ніраджан вважає, що Україна у вересні і жовтні 2024 року зможе отримати важливу перемогу, яка змусить Росію сісти за стіл переговорів. Однак ціною закінчення війни для України може стати відмова від деяких територій. Про це він розповів в ефірі YouTube-каналу "Мій світ", передають Патріоти України.

За словами астролога, кінець вересня і початок жовтня для України стане найкращим часом для перемоги – цей період буде навіть сильнішим, ніж той, що був у квітні минулого року.
"Вікно можливостей для України відкриється у вересні та на початку жовтня - я очікую, що ви здобудете перемогу. І вже на основі цієї перемоги можна буде говорити про те, чи варто зупиняти війну, бо Росія буде готова її зупинити. Це вам вирішувати, тому що вага помилки та продовження війни дуже велика, а після цього знову буде такий в'язкий стан. Ось у ці півтора місяця – вересень-жовтень і, можливо, ще листопад – можна завершувати війну", - зазначив астролог.

Без бронетехніки, але на мотоциклах: Окупанти ведуть штурми біля Малої Токмачки на Оріхівському напрямку

п’ятниця, 19 липень 2024, 10:28

У районі села Мала Токмачка на Оріхівському напрямку противник застосовує тактику штурмів малими піхотними групами без бронетехніки, на мотоциклах, заявив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Дмитро Лиховій в ефірі національного ...

"Росія постійно використовує побоювання...": Аналітик розповів, чому українським F-16 краще базуватися в країнах НАТО

п’ятниця, 19 липень 2024, 9:57

Вже цього літа перші західні винищувачі F-16 прибудуть в Україну. Старший науковий співробітник Інституту Сагамора та капітан ВМС у відставці Джеррі Хендрікс у колонці The Washington Post написав, чому літаки мають базуватися в країнах НАТО, передають ...