"Вікно можливостей уже відкрите": Відомий астролог назвав найголовнішу умову перемоги України

Відомий астролог Алакх Ниранжан вважає, що головною умовою перемоги України над Росією є внутрішня перебудова країни-агресора. Про це він сказав у коментарі ютуб-каналу "Мій світ", передають Патріоти України.

"Всі шанси РФ закінчились. У них уже останній шанс - вони рухатимуться ще влітку. Але Росія слабнутиме, а потім заплатить за скоєне. Але ці корейські ракети ще принесуть горе", - сказав він.

Також астролог назвав найголовнішу умову перемоги. "Найголовніша умова вашої перемоги - внутрішня перебудова країни. Причому вікно цих можливостей, воно не настільки велике. Воно уже почалось", - сказав він.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...