Віктор Шарій викрив брехню скандального блогера-однофамільця та забажав відкликати дозвіл на використання свого прізвища (відео)

Житель Дніпра Віктор Шарій заявив, що Партія Шарія, створена відомим проросійським блогером Анатолієм Шарієм, була зареєстрована саме на нього, і зараз він хоче відкликати дозвіл на використання його прізвища. Про це Віктор Шарій сказав в інтерв'ю, повідомляють Патріоти України.

За його словами, використовувати його прізвище в Партії Шарія захотіли в 2019 році - перед виборами до Верховної Ради. Тоді Віктору подзвонили представники блогера і запропонували грошову винагороду в розмірі 500 доларів, на що чоловік погодився

Він розповів, що угоду оформили в нотаріуса, після візиту до якого він довгий час ніякого відношення до партії не мав. "Після того, як я дав свою згоду, я на деякий час навіть забув про них", - заявив Віктор.

Однак тепер він захотів відкликати дозвіл на використання свого прізвища у назві партії. Він зазначив, що йому вже набридли жарти оточення, що його прізвище використовує Партія Шарія. "Починають підколювати, стібатися, а мені це вже неприємно. І я хочу зараз поставити в цьому всьому точку", - зазначив Віктор Шарій.

Також чоловік розповів, що в 2020 році він за гроші Партії Шарія виїжджав за кордон, до Туреччини. За його словами, йому сказали, що в Україні йому загрожує небезпека. Під час перебування в Туреччині Анатолій, за словами Віктора, став умовляти його просити політичний притулок в одній з країн Євросоюзу, однак той відмовився і вирішив повернутися в Україну.

При цьому він розповів, що в Туреччині нібито випадково в готелі познайомився з якимсь Романом, у якого, за його словами, були зв'язку з ФСБ РФ. Ця людина, як каже Віктор Шарій, запропонував йому допомогти дізнатися, чи фігурує він де-небудь як засновник партії, попросивши надіслати скан свого українського паспорта. Віктор з невідомої причини зробив це і через деякий час отримав відповідь від Романа, що він нібито ніде не фігурує.
Також житель Дніпра, за його словами, отримував від блогера Шарія по 10 000 грн. в місяць просто за те, що партія носить його ім'я. Віктор Шарій також назвав повною брехнею заяву Анатолія Шарія, що його затримувала СБУ в Дніпрі.


Джерело: Громадське.ua

Окуповані території мали залишитися за Росією: Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку слуги Зеленського та представники Путіна узгодили 15 квітня 2022 року

субота, 27 квітень 2024, 7:38

Через кілька тижнів після російського вторгнення в Україну могла бути укладена мирна угода, стверджує німецьке видання Die Welt з посиланням на документ, який є у їхньому розпорядженні. Умови припинення війни були прописані у проєкті договору на 17 сто...

В Харкові росіяни вдарили ракетами по психіатричній лікарні, де було 65 людей

субота, 27 квітень 2024, 7:23

Внаслідок атаки, уламкові поранення отримала пацієнтка лікарні 1970 року народження. Росіяни вдарили двома ракетами по лікарні в Харкові, при цьому була атакована психіатрична лікарня. Про наслідки атаки у суботу, 27 квітня, повідомляє поліція Харківщи...