"Вікторе, ти молодець": Орбан похвалився кепкою, яку йому подарував Трамп (фото)

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан з’явився в кепці, яку, за його словами, йому надіслав експрезидент США Дональд Трамп, передають Патріоти України.

«Подивіться, що прийшло сьогодні поштою! Дякую за підтримку, Дональд Трамп!» — написав Орбан на сторінці X (Twitter) поруч із фотографією, на якій він зображений у яскраво-червоній кепці з написом «TRUMP».

На передній частині кепки від руки написано «Viktor you are great« (Вікторе, ти молодець — ред), а також, судячи з усього, підпис Трампа. Збоку розташовані цифри 45 і 47 — Трамп був 45-м президентом США і хоче стати 47-м.

Трамп міг надіслати кепку як вибачення, оскільки цього тижня він переплутав лідерів Угорщини та Туреччини. «Є така людина, Віктор Орбан, хто-небудь чув про нього?. Він, напевно, один із найсильніших лідерів у світі. Він лідер Туреччини», - сказав Трамп.

Президентом Туреччини є Реджеп Таїп Ердоган.

Трамп і раніше хвалив Орбана, який виступає проти міграції та прав ЛГБТ, а його стиль правління називав «неліберальною демократією». У 2019 році Трамп приймав його в Білому домі.

Зі свого боку, Орбан став першим європейським лідером, який підтримав президентську кампанію Трампа 2016 року, і закликав його "продовжувати боротьбу" після того, як колишньому президенту було висунуто кримінальне обвинувачення.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...