ВІЛ, гепатит і нацистська свастика на плечі: Бійці ЗСУ взяли в полон "вагнерівця" з повним набором "регалій" (відео)

Збройні сили України взяли у полон бойовика ПВК "Вагнер" з повним набором "регалій". У російського окупанта знайшли червоний та білий браслети на руках, які означають наявність ВІЛ/СНІД і гепатиту, а на плечі виявили витатуйовану свастику.Про це повідомляють українські Telegram-канали. Фото та відео з полоненим "вагнерівцем" додаються, передають Патріоти України.

"У полон до ЗСУ потрапив черговий представник так званої "другої армії світу", який зібрав повне "комбо": завербований в ПВК "Вагнер" колишній зек, має червоний та білі браслети на руках (які означають наявність ВІЛ/СНІД і гепатиту), а на плечі красується витатуйована свастика", – йдеться у підписі до відео.

Як відомо, засновник і очільник приватної військової компанії "Вагнер" Євген Пригожин не гребує набирати до своєї приватної армії різного роду покидьків з російських виправних колоній, більшість яких хворі на різні вірусні та венеричні захворювання.


Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...

"Звісно, що це комбо": У Повітряних силах назвали "вендетою" збиття Ту-22 у Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:42

У Повітряних силах ЗСУ назвали збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 у Ставропольському краї своєрідною "вендетою" за масовану атаку по Україні в ніч проти 19 квітня, передають Патріоти України. з посиланням на речника Повітряних сил ЗСУ Іллю Євл...