"Вільха", "Нептун" та "Дельта": ЗСУ поповнять високотехнологічним озброєнням (відео)

Коли самеу ЗСУ з'являться зразки високотехнологічної техніки і яке високотехнологічне озброєння отримають українські військові протягом наступних років.

Заступник міністра оборони України розповів про те, яке високотехнологічне озброєння отримають українські військові протягом наступних років, передають Патріоти України
Протягом 2020-2022 років Збройні Сили України мають отримати ракети "Вільха", комплекс "Нептун", роботизовані комплекси, засоби радіоелектронної боротьби та низку інших зразків високотехнологічного озброєння. Про це в інтерв’ю "Оборонно-промисловому кур’єру" розповів заступник міністра оборони України Олександр Миронюк.

За словами Миронюка, відповідно до основних показників Державного оборонного замовлення у 2020-2022 роках передбачається закупівля ракет типу "Вільха" до РСЗВ "Смерч", сучасних високоточних протитанкових засобів, а також новітніх засобів ураження термобаричної дії.

Також до Збройних Сил України має потрапити протикорабельний ракетний комплекс наземного базування "Нептун", який нещодавно пройшов успішні випробування вже з бойовою частиною.

Окрім того, як зазначає заступник міністра оборони, українські військові отримають берегові радіолокаційні станції спостереження за надводною обстановкою СР-210 "Дельта" та заобрійні радіоелектронні засоби виявлення та цілевказання "Мінерал-У".

Серед пріоритетів заступник міністра оборони назвав і "безпілотну" складову – роботизовані машини розмінування та безпілотні авіаційні комплекси різного призначення, а також, крім того, сучасні цифрові засоби зв’язку та радіоелектронної боротьби.



Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...