"Він - вагомий політик!": "Слуга народу" публічно підтримав підозрюваного у державній зраді Медведчука

Підозрюваного у державній зраді Віктора Медведчука активно підтримує не тільки його кум Володимир Путін та однопартійці, а й депутат зі «Слуги народу» Євгеній Шевченко. Той самий, що нещодавно зустрічався із диктатором Лукашенком. Про це ідеться у влозі активіста Сергія Стерненка, повідомляють Патріоти України.

– Ви маєте розуміти, що боретеся не з Медведчуком, а боретеся з трьома мільйонами громадян України, які проголосували за політичну силу, очолювану Медведчуком, – сказав Шевченко у ефірі проросійського телеканалу «Наш».

При цьому у студії був інший депутат від «Слуги народу» – Юрій Камельчук, однак він не зробив зауваження колезі.

– Ми постійно воюємо із відьмами, шукаємо чорну кішку у темній кімнаті, а там її нема. Через ці усі наші проблеми і розкол у суспільстві, – заявив Шевченко.

Нардеп також зазначив, що Медведчук – вагомий політик та заслуговує на повагу.

– Таким чином, Шевченко став на бік Медведчука та і по факту опонує своїй же політичній силі, політичній силі президента Зеленського, – зауважує Стерненко.

Проте вигнати із фракції Шевченка не можуть. Так, нещодавно, нардеп зустрічався із невизнаним президентом Білорусі Олександром Лукашенком. Під час засідання фракції поведінку Шевченка розглянули, але за його виключення не проголосували.

Все не так погано як декому здається: Голова Комітету збройних сил Сенату США спрогнозували термін контрнаступу ЗСУ

вівторок, 19 березень 2024, 8:14

США наразі вважають, що впродовж найближчих місяців і до кінця 2024 року українські військові відтіснятимуть росіян, а наступного року перейдуть у наступ і встановлять вогневий контроль над Кримом. Але для цього потрібна допомога США. Додаткове фінансу...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 березня

вівторок, 19 березень 2024, 7:53

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.03.24 орієнтовно склали: