"Він був найгіршим вибором з усіх варіантів": Республіканцям не подобається кандидат Трампа на посаду віцепрезидента США

Деякі республіканці у Палаті представників Конгресу США критикують обрання колишнім президентом Дональдом Трампом сенатора Джея Ді Венса на посаду віцепрезидента, попереджаючи, що цей вибір не допоможе - а може нашкодити - шансам партії на перемогу в листопаді, передають Патріоти України.

Республіканці висловлюють занепокоєння щодо зовнішньополітичних позицій Венса, відсутності досвіду та нездатності розширити республіканську коаліцію за межі бази Трампа.

"Безперечно, у Палаті представників Республіканської партії є багато прихильників Венса, особливо жорсткі консерватори, ... які віддають перевагу популістському погляду "Америка на першому місці", яку підтримує кандидат у віцепрезиденти. І кампанія Трампа рішуче захищає цей вибір", - пише видання.

Водночас законодавці-ветерани, помірковані та консерватори в стилі Рейгана, які підтримують потужну зовнішню політику, сказали, що набагато більше їхніх колег сумніваються щодо Венса.

"Він був найгіршим вибором з усіх варіантів. Це було настільки погано, що я навіть не думав, що це можливо. Антиукраїнець, здебільшого популіст. Він нічого не додає до перемоги Трампа. Він заряджає енергією тих самих людей, які люблять Трампа", - сказав один зі співрозмовників видання з Республіканської партії.

Інший зазначив, що "якби ви запитали багатьох людей у цій будівлі, 9 із 10 з нашого боку сказали б, що це неправильний вибір, він єдина людина, яка може завдати серйозної шкоди".

Третій республіканець у Палаті представників сказав, що "існують серйозні розбіжності" щодо Венса, і якщо Трамп не переможе демократку Камалу Гарріс у листопаді, виною тому буде вибір Трампа на посаду віцепрезидента.

"Це дуже боляче і це питання №1 для мене": Мати захисника понад два роки намагається повернути тіло загиблого сина

неділя, 28 липень 2024, 13:00

В Україні є родини, які чекають на повернення тіл своїх рідних з полю бою вже понад два роки. Свою історію пошуків сина та намагань достойно поховати його розповіла в коментарі для ТСН.ua мати 30-річного Іллі Чернілевського Ольга Чернілевська. За її сл...

"Схоже, гра резервами на фронті - у самому розпалі": Сили оборони змушують ворога йти у лобові атаки, де їхні "кадри" стираються швидше, - журналіст

неділя, 28 липень 2024, 12:45

Протистояння між Україною та Росією на лінії фронту перейшло у стадію "гри резервами". І Сили оборони вдаються до виграшної за наявних умов тактики: вони змушують ворога йти у лобові атаки, у яких резерви Росії стираються швидше. передають Патріоти Укр...