"Він був сильно поранений. Йому було дуже боляче": Шефір розповів, як водій врятував життя їм обом

Перший помічник президента Сергій Шефір заявив, як водій, незважаючи на важке поранення і біль, виїхав із зони обстрілу, чим врятував життя їм обом. Про це помічник глави держави сказав під час брифінгу в МВС, зазначають Патріоти України.

"Мені здається, він був сильно поранений. Йому було дуже боляче. Молодець, це героїчний вчинок. У перший момент він намагався зупинитися від шоку, але, я думаю, якби ми зупинилися, то ми б з вами зараз не розмовляли. Але я сказав "жени", і ми поїхали. Я вважаю, що він (водій — ред.) реально врятував нам життя", — розповів Шефір.

Водій доїхав до стоянки АТБ-Лісники, куди вже під’їхали правоохоронці і швидка. Помічник президента додав, що вони тікали від обстрілу лише на дисках, адже колесо машини було пробите.

Шефір уточнив, що поранений працює у нього водієм вже 8-10 років і не є держслужбовцем. Своєю чергою, міністр внутрішніх справ Денис Монастирський зазначив, що метою стрілянини була зупинка автомобіля.

"Ми розуміємо, якби автомобіль зупинився через 50-100 метрів, то наслідки були б однозначно трагічними. Те, що водій виїхав із зони обстрілу, було фактом, який врятував життя", — додав він.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...