"Він був творчою натурою": У РФ із військовими почестями поховали вагнерівця, який вбив власну матір

У російському місті Сєрові у Свердловській області пройшли урочисті похорони вбитого в Україні найманця, який відбував термін за вбивство власної матері, інформують Патріоти України.

Як повідомляє e1.ru, йдеться про 46-річного Сергія Молодцова, який був завербований у колонії ПВК Вагнера. За матеріалами його справи, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, росіянин жорстоко побив свою матір, внаслідок чого вона померла.

Втім, незважаючи на такий тяжкий злочин, поховали його як «героя», з усіма військовими почестями. «Він був творчою натурою, займався різьбленням по кістці, працював у ювелірній майстерні. Близькі згадують Сергія як напрочуд неординарну людину, яка любить життя. Він був чесною людиною. Правда для нього — це головне. Завжди відгукувався на чуже горе, допомагав слабким і нужденним. Про таких кажуть: сорочка-хлопець. Він любив музику, свободу, швидкість», — описали Молодцова у міській адміністрації, упустивши нюанс з вбивством матері.


У ворога мінус склад БК й не тільки: Військові відпрацювали дронами по позиції окупантів на півдні (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:53

Сили оборони відпрацювали дронами та гаубицею по ворожій позиції на півдні України. Внаслідок ударів є загиблі серед окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Facebook-сторінку командування Сил спеціальних операцій (ССО) Збройних сил Украї...

"Лупити по російським НПЗ - це щастя ескалації на шляху до перемоги. Без дизелю рашисти стануть на коліна", - журналіст

понеділок, 29 квітень 2024, 9:23

"Якщо чесно, бомбьожки НПЗ стали для мене єдиним дофаміном. Коли розплющую очі зранку, то перше в нічних новинах - скільки й де рашисти нам розхерачили об'єктів. Якщо немає нашої нафтопереробної симетрії - стає геть грустно. Бо це дуже дієва річ", - пи...