"Він думав, що Україна - болонка": Стівен Кінг висміяв Путіна

Стівен Кінг висловив захват Україною. Фото:@Stephen King/Twitter.Знаменитий американський письменник Стівен Кінг знову присвятив пост Україні та війні, яку розв’язала проти неї Росія. Письменник висміяв у ньому Володимир Путіна та похвалив Україну, повідомляють Патріоти України.

Стівен Кінг вкотре підтримав Україну. У своєму Twitter він опублікував новий пост, в якому висміяв президента Росії Володимира Путіна. Свою публікацію Стівен Кінг завершив фразою "Слава Україні!".

«Путін вважав, що має справу з болонкою. А виявилось, що з росомахою. Слава Україні!», - написав він.

Нагадаємо, знаменитий письменник, якого називають «король жахів», підтримує Україну від початку війни, яку проти неї розв'язала Росія. Так, минулого тижня він опублікував пост, для якого сфотографувався у кепці з написом "Україна".

У своїх постах Стівен Кінг критикує Росію та її президента Володимира Путіна. Крім того, ще в березні Стівен Кінг відмовився продовжити свої контракти з видавництвами на випуск своїх книг у Росії. Більшість постів Стівена Кінга у Twitter присвячена Україні та боротьбі її народу з російськими загарбниками.

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...