"Він дуже сміливий хлопець": Борис Джонсон похвалив Зеленського

Експрем'єр Великобританії Борис Джонсон назвав українського президента Володимира Зеленського «дуже сміливим хлопцем». Він припустив, що історія війни Росії проти України була б зовсім іншою без Зеленського, передають Патріоти України.

В інтерв'ю CNN Джонсон заявив, що Зеленський був «абсолютно видатним» у своєму керівництві. «Він дуже сміливий хлопець. Я думаю, що історія цього конфлікту була б зовсім, зовсім іншою, якби його там не було», - сказав колишній глава уряду Британії.

Борис Джонсон, який активно підтримував Україну з початку повномасштабного вторгнення Росії, 7 липня оголосив, що подає у відставку з посади прем'єр-міністра Великобританії та лідера Консервативної партії. Він залишався на посаді до обрання нового лідера політсили.

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...

Генштаб закликав не втягувати ЗСУ в політичну боротьбу, Ганна Маляр різко відреагувала

вівторок, 16 квітень 2024, 22:42

16 квітня Генеральний штаб Збройних сил України заявив у Facebook про появу спекуляцій щодо системи комунікацій Генштабу, передають Патріоти України. "Останнім часом з'являється чимало спекуляцій щодо системи комунікацій Генерального штабу Збройних сил...