"Він його протягнув 50 метрів": Родичка загиблого у ДТП з депутатом від "Слуги народу" Гевко розкрила деталі трагедії

У родині загиблого чоловіка вказали на декілька обставин, які поки залишаються невідомими для рідних жертви аварії. Про це в коментарі для ТСН.ua повідомила одна з родичок загиблого, передають Патріоти України.

"Наскільки мені зрозуміло, під час ДТП депутат протягнув його близько 50 метрів. Взуття було в одній стороні, труп на пішоході (пішохідному переході – Ред.). Кросівки були справа, труп зліва, на великій відстані", - повідомила нам родичка загиблого.

За її припущеннями, депутат міг їхати на великій швидкості. "Є підстави вважати, що швидкість була великою. Машину побило аж радіатор потік (офіційно ні депутат, ні правоохоронці поки не назвали швидкість автівки – Ред.).

ДТП сталась в 19.30, труп лежав до першої години ночі, поки приїхали судмедексперти і всі-всі. Коли ми стояли біля померлого, депутат висловив свої співчуття. Почекаємо, яку інформацію висвітлять офіційно", - додала родичка загиблого.

Швейцарія скасувала концерт відомої пропутінської співачки

середа, 1 травень 2024, 21:16

У швейцарському Люцерні скасували концерт російської оперної співачки Анни Нетребко, запланований на 1 червня. Про це повідомляє Swissinfo в середу, 1 травня, передають Патріоти України. Представники концертної зали KKL, в якому мав відбутися концерт Н...

Не рахуючись зі втратами: Росія кидає на штурм Часового Яру людей без зброї, - спікер ОСУВ Хортиця

середа, 1 травень 2024, 20:29

Росія кидає на штурм Часового Яру Донецької області людей без зброї. Керівництво армії РФ дає їм настанову добути зброю в бою. Про це повідомив спікер ОСУВ Хортиця Назар Волошин у коментарі Liga, передають Патріоти України. «В районі Часового Яру вже ф...