"Він хотів годувати вовків кістками російськомовних дітей": РосТБ "спалахнуло" через присвоєння "Героя України" добровольцю "Правого сектора" (відео)

Російські пропагандисти миттєво відреагували на присвоєння звання "Героя України" добровольцю й члену "Правого сектора" Дмитру Коцюбайлу. На сюжет росЗМІ, який потрапив у вечірні новини росіян, звернув увагу український військовослужбовець Анатолій Штефан ("Штірліц"), передають Патріоти України.

На російському телебаченні українського бійця, передбачувано, назвали "одним з бойовиків" й учасником забороненого у Росії "екстремістського угрупування", "радикалом, що з 2014-го веде війну проти всього російського". "Коцюбайло відомий своїми неонацистськими переконаннями і провокаційними діями", – стверджувала ведуча.

Російські пропагандисти звернули увагу на "тривале рукостискання" Зеленського і Коцюбайла. У сюжеті також показали ролик українця з передової, у якому він каже, що звільняти окуповані Росією території можна тільки військовим шляхом, та закликає "не шкодувати жодного виродка" (йдеться про російських окупантів – ред.).

"Саме йому належить моторошна цитата: годувати вовків кістками російськомовних дітей", – залякують на росТБ.

Не забули пропагандисти згадати й про Степана Бандеру, з якого, як вони стверджують, Коцюбайло бере приклад.

Державну нагороду доброволець російсько-української війни на Донбасі, член "Правого сектора" Дмитро Коцюбайло отримав з рук президента у середу, 1 грудня. Він прийшов на війну з Майдану - тоді йому було лише 18 років. За короткий час на війні молодий хлопець, онук воїна УПА, створив один з найбоєздатніших підрозділів. Його бійці воювали уздовж всієї лінії фронту.

ЗСУ знищили Бук-М1, що готувався до удару по українським позиціям (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 10:03

Бійці Сил спеціальних операцій (ССО) допомогли знищити російський ЗРК Бук-М1, який саме готували до пуску ракет. Про це повідомляють ССО на своєму Telegram-каналі. "Оператори 3-го окремого полку ССО під час розвідувальних дій на одному з найгарячіших н...