"Він не почав жартувати": Мендель розповіла, як Зеленський відреагував на чутки про її вагітність (відео)

Прес-секретар президента України Юлія Мендель розповіла, як Володимир Зеленський відреагував на минулого літа на чутки про те, що вона від нього вагітна. Про це Мендель розповіла в інтерв'ю Олесі Бацман, передають Патріоти України.

"Ну, запитав: "Як справи?"- посміявся, типу: "Ти в положенні?" Ну, він сам сміявся, це було смішно", - повідомила Юлія Мендель. За словами прес-секретаря президента, Зеленський непристойних жартів на її адресу не дозволяв, в спілкуванні вони не переходять якісь межі. "Ви знаєте, він дуже зайнята людина насправді, а це - чергова дурна абсолютно атака, яка показує примітив мислення, тому що як ти можеш атакувати молоду дівчину? Ну, найпримітивніше - секс з начальником", - заявила Юлія Мендель.

Вона вважає, що ці чутки потрібні були, щоб завдати удару по сім'ї президента. Мендель обговорювала це з Зеленським, однак не говорила про це з його дружиною. Втім, на думку Мендель, Олена Зеленська - "абсолютно тверезомисляча людина, яка розуміє, що відбувається".

"Я завтра йду, післязавтра ніхто не знає, хто така Мендель. Питання ж не в мені", - додала Юлія. Також вона згадала, що російське ток-шоу "60 хвилин" присвятило її вигаданій вагітності цілий блок. "Це настільки низько і далеко взагалі від чого-небудь, що немає сенсу це обговорювати. Це може бути рівень "60 хвилин", але точно не наш ... 60 хвилин, п'ять експертів і жодної вагітності", - сказала Мендель.

Також прес-секретар президента розповіла, чому для запису відеозвернення, в якому вона назвала чутки про вагітність фейком, вона вибрала наряд з голими плечима і розпустила волосся. "Я була на фотозйомці. І я розуміла, що воно розгорається і що звичайним, нормальним людям, які сидять онлайн, - їм просто потрібно було сказати, що це фейк... Мені потрібно було послати меседж, це потрібно було зробити швидко. Це було дуже довге, до речі, чорне плаття, з довгими рукавами... Гарне плаття. Воно не з дешевих", - сказала Мендель.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...