"Він не знайшов часу": Кривонос повідомив, що поки що не зустрічався із Зеленським

Заступник секретаря Ради нацбезпеки та оборони України Сергій Кривонос заявив, що у нього вже налагоджені робочі стосунки з новим секретарем РНБО Олександром Данилюком.
Сергій Кривонос. Фото: Фейсбук.

Заступник секретаря Ради нацбезпеки та оборони України Сергій Кривонос повідомив, що він уже налагодив роботу із секретарем РНБО Олександром Данилюком, але з главою держави Володимиром Зеленським він ще не спілкувався, повідомляють Патріоти України.

"Звичайно, ми зустрічалися з новим секретарем РНБО Олександром Данилюком. У нас уже йде плідна робота, у нього є зацікавленість", – повідомив він.

Кривонос зазначив, що міг би розповісти президенту про багато аспектів своєї діяльності та оборонні програми, проте Зеленський поки не знайшов часу для зустрічі з ним. "Я міг би донести йому і ту ж програму "П'ять кроків" та інші аспекти своєї діяльності. Подивимося: я служу своїй Батьківщині і своєму народові насамперед", – сказав він.

Заступник секретаря РНБО нагадав, що під час президентської кампанії зустрічався із Зеленським і відмовився від його пропозиції очолити Генеральний штаб або Міністерство оборони. "Це мені нецікаво, я розумію, чим я вмію займатися і що я можу зробити", – додав Кривонос.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...