Він ненавидить бути невдахою: Колишня дружина Трампа прокоментувала його поразку

Колишня модель і ексдружина чинного президента США Дональда Трампа Івана Трамп розповіла, що той не любить програвати, тому буде битися за результати виборів. 71-річна жінка заявила в інтерв'ю People, що її колишній чоловік врешті-решт повинен визнати, що програв, передають Патріоти України.

"Я не думаю, що у нього є вибір. Він ненавидить бути невдахою, у цьому я впевнена. Але якщо він програє, значить він програє. У нього багато грошей, є багато місць, де можна насолоджуватися життям", – сказала вона.

Івана зізналася, що втомилася стежити за перегонами і хоче, щоб як Дональд, так і їхні троє спільних дітей "видихнули" і зі спокійною душею почали "нормальне життя". "Я просто хочу, щоб з усім цим було покінчено, так чи інакше. Мені дійсно все одно", – зазначила ексдружина Трампа.

За її словами, троє дітей від колишнього чоловіка – 42-річний Дональд-молодший, 39-річна Іванка та 36-річний Ерік – почуваються "відмінно", але вона не може дочекатися, коли вони поїдуть із Вашингтона.

"Я просто хочу, щоб вони могли жити своїм нормальним, не "вашингтонським" життям. У Нью-Йорку або десь ще. Я думаю, їм сподобалося бути поруч із Дональдом, брати участь у виборах і стежити за тим, що станеться, але тепер, слава Богу, все скінчено", – підкреслила Івана.

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...